"

乐虎平台登陆--点击进入--官方入口是数字游戏标准的倡导者和技术的积极推动者,乐虎平台登陆--点击进入--官方入口为客户提供互动交流的投注服务一星期7日一日24小时,乐虎平台登陆--点击进入--官方入口并有免费试玩的机会,24小不打烊随时准备为您服务!

        
        

              "
              
              
              满分5 > 初中英语试题 >

              Living in a new country gives me many su...

              ??? Living in a new country gives me many surprises. The first surprise was the way that the U. S. people ______.

              One day I saw someone was having a public speech in a square. I thought it would be a______ speech. But I soon found it became a kind of entertainment show.

              The speaker told the listeners to protect the environment with humorous words. Later he said some people's behaviour didn't go with their______. He took the example of Taylor Swift's song We Are Never Ever Getting Back Together.

              He said that since Swift doesn't want to be with the boy any more, she doesn't need to speak it aloud, she doesn't need to sing______she still keeps in touch with that guy. It sounds like she is a hypocrite(伪君子).

              Then he sang the song in a______way. The listeners laughed out loudly. I felt a little______ because Swift is my favourite star. I couldn't understand why they______ Swift.

              As time goes on, I find many U. S. people make fun of others.______they don't mean to hurt them. They do that to show closeness and humour. And people who are laughed at ______ get angry. Now I understand the speaker ______. Now I've got used to the way the U. S. people speak.

              It's easy to find culture shock when you're in a new place. But everyone should learn to understand different cultures and customs.

              1.A.talk B.speak C.sing D.teach

              2.A.lovely B.funny C.serious D.polite

              3.A.words B.lessons C.listeners D.speakers

              4.A.although B.when C.if D.unless

              5.A.serious B.funny C.active D.soft

              6.A.happy B.satisfied C.angry D.nervous

              7.A.worried about B.talked about C.laughed at D.cared for

              8.A.So B.And C.Or D.But

              9.A.seldom B.always C.easily D.often

              10.A.at the school B.in the square C.at the concert D.in the park

               

              1.B 2.C 3.A 4.D 5.B 6.C 7.C 8.D 9.A 10.B 【解析】 文章大意:本文主要讲述当你在一个新的地方,很容易发现文化冲击。本文作者通过美国人说话方式来阐述他们嘲笑某人不是伤害而是表达亲密和幽默。 1.句意:第一个惊喜是美国人说话的方式。 talk谈论;speak说;sing唱;teach教...
              复制答案
              考点分析:
              相关试题推荐

              ____________ the teachers is about 300 in our school and it is becoming_____________.

              A.The number of, more and more

              B.The number of, bigger and bigger

              C.A number of, more and more

              D.A number of, bigger and bigger

               

              查看答案

              Susan's notebook is similar ________ yours.

              A.on B.in C.to D.as

               

              查看答案

              —What are you busy ________?

              —I am busy ________ the plan for the sports meeting.

              A.in; to make B.with; to make

              C.in; making D.with; making

               

              查看答案

              ________ the sun was shining, it wasn't very warm.

              A.If B.Since C.Unless D.Though

               

              查看答案

              Please write a composition ________ the following pictures.

              A.thanks to B.because of C.according to D.instead of

               

              查看答案
              试题属性

              Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.
              乐虎平台登陆--点击进入--官方入口